Tvättstugor

Observera att endast 2 tvättpass kan bokas samtidigt, dörren öppnas med din låstagg under bokad tid. Se nedan för inloggningsinformation.

Föreningens tvättstugor

Föreningens lägenheter är spridda över stor yta vilket innebär att vissa funktioner som miljörum och tvättstugor finns på flera ställen. Använd den tvättstuga som ligger närmast din bostad.

I fastigheterna på Per Lindeströms väg (PLV) finns det tvättstugor i respektive fastighet och för de boende på Sten Bergmans väg (SBV) finns det en gemensam tvättstuga på SBV 37. Alla tvättstugor bokas online.

FÖRSTA INLOGGNINGEN. Exempel på användarnamn:
SBV 37/lghnr
SBV radhus/gatunummer
PLV 119/lghnr
"OBS! Notera att mellanslaget och / ingår i användarnamnet. SBV = Sten Bergmans väg. PLV = Per Lindeströms väg.

När du loggat in bör du registrera din e-post och välja ett nytt lösenord:

  • Välj antingen Gemensamhetslokal eller Tvättstugebokning.
  • Välj Inställningar.
  • Välj Ändra.
  • Fyll i din e-postadress, välj ett eget Lösenord och klicka på Spara.
  • Nästa gång loggar du alltså in med dina egna personliga uppgifter (e-post + lösenord).

LÖSENORD: Om du glömt ditt lösenord kan du återställa det genom att klicka på länken "Glömt lösenord" så får du ett mejl för återställning. Har du aldrig loggat in tidigare använd 7007.

LÄGENHETSNUMMER (lghnr) På entrétavlor hittar du ditt lägenhetsnummer. Observera att märkning ovanför lägenhetsdörrar är ej stämmer. Lägenhetsnummer baseras på följande: räkna våningsplan + vilken lägenhet från vänster om trappan. Till exempel om du bor på plan 1 och bor i 3:e dörren från vänster om trapphuset blir ditt lägenhetsnummer 1103. Om du bor på plan 2 blir det 1203 och plan 3 blir 1303 osv.