Gemensamma lokaler

Gemensamma lokaler

Föreningen har en gemensam lokal på Per Lindeströmsväg 115 med ingång från gården. Lokalen kan bokas online för olika aktiviteter eller övernattning. Alla boende kan boka lokalen för max 8 pass per månad utan kostnad. Varje dygn är uppdelat i 4 boknings pass.

Lokalen har ett stort rum, toalett och ett litet pentry med kylskåp. Inredningen består av bord och stolar med plats för ca 18 personer samt en liten sittgrupp. För övernattning finns en Futon bäddsoffa, en hopfällbar enkelbädd samt kuddar och täcken för 2 personer. Sängkläder håller var och en med själv.

WiFi - Brf Sjöfararen
Lösen - Gemensamhetslokalen

Ventilationen kan ökas om mycket folk i lokalen genom att trycka på panelen vid fläktaggregatet till vänster innanför ytterdörr.

Ordningsregler i gemensamhetslokalen

Den som lånar lokalen förbinder sig att följa dessa ordningsregler. Under tiden som du utnyttjar lokalen ska du och dina gäster ta god hänsyn till grannar och omgivning.

  • Se instruktioner i lokalen om hur lokalen ska vara möblerad och städad samt vilka ordningsregler som gäller.
  • Störande ljud i form av högljudd konversation eller musik i och runt lokalen måste upphöra efter klockan 22.00.
  • Rökning får absolut inte ske inomhus eller i direkt anslutning till lokalen.
  • Lokalen städas och överlämnas i gott och tilltalande skick inför nästa låneperiod. Se städinstruktioner i lokalen. Om du upplever lokalen som otillräckligt städad när du kommer kan detta påtalas men du ansvarar ändå för att lokalen städas ordentligt efter ditt pass. Detta gäller såväl i lokalen som omkringliggande ytor. Är lokalen ej städad, saknas städmaterial eller annat meddela Riksbyggen mitt.riksbyggen.se.

Vid överträdelse kan du bli kostnadsansvarig för tilläggsstädning eller sanering efter rökning. Styrelsen kan stänga av medlemmar från fortsatta lån av lokalen om de underlåter att följa ordningsreglerna.

Pingisrum/Gemensamhetslokal

Föreningen har ett rum i källarplan på SBV 21 avsett för pingis. På dörrens står det Gemensamhetslokal. Rummet går att boka i två timmars pass mellan 08:00 - 20:00. Åtta pass per månad och medlem. Det finns fyra racket och sex pingisbollar.

Ordningsregler är desamma som för den andra Gemensamhetslokalen, se text ovan.