Mäklarinformation

Vår förening består av 9 flerfamiljshus och 29 radhus. Sammanlagt omfattar vi 175 lägenheter, varav 170 i dag är upplåtna med bostadsrätt och 5 med hyresrätt. Ombildningen från hyres- till bostadsrätt ägde rum 2004.

De äldre fastigheterna är byggda i skiftet mellan 30 -och 40-tal. De genomgick grundliga renoveringar 1989: Stambyte, ny el, tilläggsisolering, nya fönster, fasadrenovering, nya balkonger, takrenovering mm.

De nyare husen, byggda av JM och ritade av Bengts Sandells arkitektkontor för allmännyttiga Svenska Bostäder, stod klara 1989-90. Blandningen av nyproducerade flerfamiljshus och radhus stod för nytänkande för sin tid.

Detta ingår i avgiften

• TV basutbud via Tele2
  • Bredband 700/1000 Mbit/s via Ownit
  • Värme och vatten
  • Källsorterad återvinning och sophämtning. Ej grovsopor.
  • Snöskottning
  • Trädgårdsskötsel
  • Fastighetsskötsel och löpande underhåll

Föreningens ekonomi

För information om pantnoteringar hänvisar vi till Allabrf info@allabrf.se telefon 08-684 422 22. Information om föreningens ekonomi och årsredovisningar hittar du här.

Föreningens stadgar

Hittar du här

Kontakta föreningen

Vänligen skicka eventuella frågor per mejl eller post.