Boka tvättstugor och lokal

Tvättstugor

Föreningens tvättstugor

Föreningens lägenheter är spridda över stor yta vilket innebär att vissa funktioner som miljörum och tvättstugor finns på flera ställen. Använd den tvättstuga som ligger närmast din bostad.

I fastigheterna på Per Lindeströms väg (PLV) finns det tvättstugor i respektive fastighet och för de boende på Sten Bergmans väg (SBV) finns det en gemensam tvättstuga på SBV 37. Tvättstugor på Per Lindeströms väg bokas på bokningstavla i respektive tvättstuga.

Elektronisk bokning av tvättstuga, SBV 37 boka online

Bokning görs via elektronisk bokningstavla utanför tvättstugan på SBV 37 eller boka direkt online. Observera att endast 2 pass kan bokas samtidigt, dörren öppnas med låstagg under bokad tid.

Gemensamlokaler

Pingisrum – ingen bokning krävs

Finns i källaren på Sten Bergmans väg 21, fritt fram att använda utan bokning.

Gemensamhetslokal boka online

Föreningen har en gemensam lokal på Per Lindeströmsväg 115 som kan bokas online för olika aktiviteter eller övernattning. Alla boende kan boka lokalen för max 2 nätter per månad. Priset är 200 kr per bokningstillfälle. Kostnaden aviseras via vår ekonomiska förvaltare.

Lokalen har ett stort rum, toalett och ett litet pentry. Inredningen består av bord och stolar med plats för ca 18 personer samt en liten sittgrupp. För övernattning finns en Futon bäddsoffa, en hopfällbar enkelbädd samt kuddar och täcken för 2 personer. Sängkläder håller var och en själv.

Ordningsregler i gemensamhetslokalen

Den som lånar lokalen förbinder sig att följa dessa ordningsregler. Under tiden som du utnyttjar lokalen ska du och dina gäster ta god hänsyn till grannar och omgivning.

  • Se instruktioner i lokalen om hur lokalen ska vara möblerad och städad samt vilka ordningsregler som gäller.
  • Störande ljud i form av högljudd konversation eller musik i och runt lokalen måste upphöra klockan 22.00.
  • Rökning får absolut inte ske inomhus eller i direkt anslutning till lokalen.
  • Lokalen städas och överlämnas i gott och tilltalande skick inför nästa låneperiod. Se städinstruktioner i lokalen. Om du upplever lokalen som otillräckligt städad när du kommer kan detta påtalas men du ansvarar ändå för att lokalen städas ordentligt efter ditt pass. Detta gäller såväl i lokalen som omkringliggande ytor. Är lokalen ej städad, saknas städmaterial eller annat meddela styrelsen snarast möjligt.

Vid överträdelse kan du bli kostnadsansvarig för tilläggsstädning eller sanering efter rökning. Styrelsen kan stänga av medlemmar från fortsatta lån av lokalen om de underlåter att följa ordningsreglerna.